ContourGPS 1080p gelanceerd

27 september 2010, geplaatst in: Nieuws items

Contour introduceert ’s werelds eerste handsfree 1080p videocamera met GPS. Met de ContourGPS luidt Contour een nieuw tijdperk van locatiegebaseerde video in.

Contour, marktleider in het segment handsfree videocamera’s, introduceert ContourGPS, een handsfree videocamera waarmee realtime GPSgegevens worden geïntegreerd, terwijl highdefinition video-opnames van 1080p worden gemaakt. Als aanvulling op deze nieuwe GPS-camera lanceert Contour een unieke, locatiegebaseerde videocommunity. Hiermee kunnen gebruikers hun verhalen delen, avonturen volgen en nieuwe plekken ontdekken.

Motorklik.nl onthult de VholdR ContourHD

28 juni 2010, geplaatst in: Reviews

Het bekende Motorklik.nl, de ultieme bron voor motornieuws, motorvideo’s en motortests maakt vaak gebruik van ContourHD camera’s. Speciaal voor motorklik.nl maakte het videoteam een review van de VholdR ContourHD.

Klik hier om naar de review te gaan.

Motorklik camera review

ContourHD 1080p als beste getest

13 maart 2010, geplaatst in: Reviews

In het onlangs verschenen computerblad PC-Consument is de ContourHD 1080p uitgeroepen tot beste helmcamera.

Zoals ook in dit blad wederom duidelijk te zien is, blinkt de ContourHD uit in beeldkwaliteit, gebruiksgemak, mogelijkheden en design.

Ski-film Poor Boyz Productions

13 maart 2010, geplaatst in: Nieuws items

VholdR werkt mee aan de nieuwste ski-film “Revolver” van Poor Boyz Productions. We zijn al een lange tijd fan van de verbazingwekkende beelden en kunsten die Poor Boyz op beeld weten te leggen. We zijn erg trots dat deze talentvolle team van skiërs en filmers voor de ContourHD camera’s hebben gekozen.

De film “Revolver” is revolutionair op de wijze waarop video vanuit het oogpunt van de skiër wordt gecombineerd met de mind-blowing film stijl van PBP.

Bekijk hieronder de Teaser van Revolver:

Nieuwe VholdR Benelux website

4 maart 2010, geplaatst in: Nieuws items

De nieuwe VholdR Benelux website is vandaag online!
Via deze vernieuwde website kan nu gemakkelijker product-informatie, ondersteuning en verkooppunten gevonden worden.

Ook zal het binnenkort mogelijk zijn om aan te melden op VholdR Benelux nieuwsbrieven en prijsvragen.
Ook kan er straks ContourHD camera’s geregistreerd worden waarmee gebruikers daarmee niet alleen hun garantie bevestigen, maar ook ContourHD producten kunnen winnen en van andere voordelen kunnen genieten.

Heeft u tips, opmerkingen of suggesties over of voor de website, meldt het ons.

Deze professionele website is ontworpen door Get ID